OM OSS

Toppkvalitets tekniske løsninger

Vårt mål er å levere toppkvalitetsprodukter til en konkurransedyktig pris.

Siden 1986 har vi lykkes i å forstå markedet innen mekatronikk og viktigheten av norsk industriproduksjon.

Flåtnes Elektro-Mek AS er en nisjebedrift med høy kompetanse innen fagområdet “Mekatronikk”. Vår styrke er høyt kvalitetsnivå, fleksibilitet, konkuranse dyktige priser og presise leveringstider.

Vi ser på oss som en samarbeidspartner, og arbeider kontinuerlig
med produksjonseffektivisering
som innebærer optimalisering av vår produksjon og forbedring av våre innkjøp. Dette gjøres i samarbeid med våre kunder, slik at de til en hver tid er konkurransedyktige i sitt marked.

0 år
i bransjen
0
Ansatte

FORNØYDE KUNDER

Kvalitet står høyest! Vi sørger for at alle detaljer er på plass. Vi kommuniserer godt med våre kunder og fokuserer 100% på kundens behov og tilfredshet.

Gjennomsiktighet

Vi jobber tett med kunden og opplyser alltid om eventuelle ekstrakostnader. Ved å spille med åpne kalkyler, er begge parter til en hver tid klare over hvilke tall som gjelder. Dermed slipper kunden uforutsette og forvirrende kostnader. Dette skaper god flyt og tillit for begge sider.

Smidighet gjennom Lean

Flåtnes Elektro-Mek jobber kontinuerlig med effiktivisering av alle ledd i organisasjonen og i februar 2019 ble vi nevnt i THE LEAN POST. Vi mener at all erfaring er læringserfaring. På denne måten ligger vi alltid et steg foran når det kommer til effektivisering i produksjon. Les artikkelen.

Vi er bedriften du kan stole på for et godt resultat etter alle dine behov.

Trenger du noe produsert? Vi er eksperter i vårt fagfelt!